Saadet Partisi'nin İstanbul Adayı Selman Esmerer

Saadet Partisi, Küçükçekmece'de yapılan aday tanıtım toplantısında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak İl Başkanı Selman Esmerer'i belirledi.

Saadet Partisi'nin İstanbul Adayı Selman Esmerer
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve ilçe adaylarını Küçükçekmece'de düzenlenen bir törenle tanıttı.

Saadet Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selman Esmerer

Saadet Partisi'nin Küçükçekmece Arena Mega Salonu'nda yapılan aday tanıtım toplantısına katılan Kamalak, yaptığı konuşmada, temiz toplum, temiz yönetim, temiz siyaset ve hizmet için partilerinin doğru adres olduğunu savundu.

Kamalak, seçimlere kadar tüm Türkiye'yi gezmeleri ve her kişiye ulaşılması gerektiğini kaydederek, şunları söyledi:

''Biz, iktidar sahiplerini, ana muhalefeti ve diğer muhalefeti eleştirirken; kişiliklerini değil, zihniyetini eleştiriyoruz. Önümüzdeki 85 günlük sürede, bütün insanlarımıza selam vermek durumundayız. Fert fert dolaşmalıyız. Bu ülkenin her ferdi bizimdir. Sarhoşu da, ayyaşı da, alimi de, cahili de bizimdir. Emin olun, onların içinde kor gibi iman var. Yeter ki biz çağırmayı bilelim. Biz çağırdığımız zaman, onlar dalga dalga, bölük bölük gelecekler. Bu ülke hepimizin. Hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız.'' dedi.

Kamalak, konuşmasının ardından Saadet Partisi'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı halen partinin il başkanlığını yürüten Selman Esmerer'in olduğunu açıkladı.

Esmerer İstanbul Belediye Başkanı seçilmesi durumunda, su faturalarının yüzde 50 ucuzlayacağını, her üç metrobüste bir kadınların kullanımı için pembe metrobüs uygulamasına geçileceğini, her ilçede çok katlı otopark yapılacağını söyledi ve elektriğe alternatif olarak da güneş ve rüzgar enerjisinden daha ucuz olan ''saadet jenatorü'' kullanımına başlanacağını iddia etti.

Toplantıda, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayının yanısıra, Arnavutköy, Avcılar, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Başakşehir, Bayrampaşa, Beykoz, Beyoğlu, Büyükçekmece, Esenler, Eyüp, Fatih, Gaziosmanpaşa, Güngören, Kadıköy, Kağıthane, Kartal, Küçükçekmece, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri, Sultanbeyli, Sultangazi, Şişli, Tuzla, Ümraniye, Zeytinburnu belediye başkan adayları da açıklandı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir