AK Parti'ye Hoşgeldiniz

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen katılım töreninde değişik siyasi partilerden çok sayıda üye, AK Parti'ye katılım gösterdi.

AK Parti'ye Hoşgeldiniz
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen üye katılım programında CHP, MHP, BBP, SP ve diğer partilerden çok sayıda üye ve yönetici ile Üsküdar'da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının başkan, yönetici ve üyeleri topluca AK Parti'ye katılım gerçekleştirdi.

Katılım törenine İstanbul Bölge Milletvekili İsmet Uçma başta olmak üzere il başkan yardımcısı Halis Dalkılıç, Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Kadın Kolları Başkanı Songül Kavalcıoğlu ve Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Akif Ekşi, il yönetim kurulu üyeleri Faruk Bilal Şener, Behiye Eker Albayrak, Üsküdar Belediye Başkan aday adayları Behlül Ünver, Hilmi Türkmen, Halil İbrahim Çiftçi ile birlikte çok sayıda davetli ve üye katıldı.

Katılım programı danışma meclisi formatında gerçekleştirildi. Katılım programının divan başkanlığını Muzaffer Ayanoğlu yaptı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından programın açılış konuşmasını Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş yaptı.

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, katılım programında konuşma yaptı

Sinan Aktaş, ''Bu çok bilindik bir oyun''

Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, konuşmasında 17 Aralık'ta gerçekleştirilen operasyon ile ülke gündemini değerlendirerek ''Sizlere bu milletin evladı olarak sesleneceğim. Biz bu oyunları bu sahneleri çok yaşadık. Bu çok bilindik bir oyun. Bu oyunların karşısında milletimizin desteğini alarak yürümeye devam ediyoruz. Kerbela'da bu sınavdan geçtik, sıffin'de bu sınavdan geçtik, Abdulhamit'in tahttan indirilmesini gördük, Adnan Menderes'i gördük. Recep Tayyip Erdoğan, halkın içinden çıkan birisiydi, işte sorun da buydu! Başbakan, '5 ülke tüm dünyayı yönetemez' dedi. İşte onlara göre sorun buydu. Biz yıllarca kasketlilerin darbesine dur derken bugün takkeliler darbe yapmaya çalışıyor. Bir taraftan edilen bedduanın karşısında Kosova'dan Filistin'den gelen dualardır bizi ayakta tutan. Hedef sayın başbakandır. Biz sonuna kadar başbakanımızın arkasında duracağız. Bu böyle biline! Bu zor günlerde birlikte yürüyeceğiz, davamıza ve liderimize inanacağız. Bunun oyun olduğunu görüp insanlara haykıracağız. Bizim için hazırlanan bu oyuna tuzağa düşmeyeceğiz ve düşmanlarımızı dahada kudurtacağız. Bizim seçim alma gibi derdimiz yok, başbakanımızın ilçesinde onu en iyi şekilde temsil etme derdimiz vardır.'' dedi.

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, katılım programında konuşma yaptı

Mustafa Kara, ''Bu partinin sahibi bu millettir''

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ise yaptığı konuşmada, ''Bu partinin sahibi bu millettir. İlk kurucularımızda yeni katılan üyelerimizde başımızın tacıdır. Herkes temel taşımızdır. Biz siyasetimizi kardeşliğimizi pekiştirmek için yaparız. Başbakanımıza bu yolda destek vermeye devam edeceğiz bu desteği veren tüm Üsküdarlıları kutluyorum, AK Parti'ye hoşgeldiniz.'' dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen katılım töreninde değişik siyasi partilerden çok sayıda üye, AK Parti'ye katılım gösterdi.

Programda İstanbul Bölge Milletvekili İsmet Uçma ve il başkan yardımcısı Halis Dalkılıç da birer konuşma yaptı. Konuşmaların ardından ise CHP, MHP, BBP, SP ve sivil toplum kuruluşlarından AK Parti'ye katılan yeni üyelere rozetlerinin takılması ve sonrasında ise çektirilen hatıra fotoğraflarıyla program sona erdi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir