Mustafa Sarıgül, CHP Üsküdar İlçe Binasını Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Sarıgül, Üsküdar ilçe binasını ziyaret etti.

Mustafa Sarıgül, CHP Üsküdar İlçe Binasını Ziyaret Etti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Sarıgül, aday adaylığı sürecinde sürdürdüğü ziyaret programında, partisinin Üsküdar ilçe binasını ziyaret ederek, partililerle biraraya geldi.

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Sarıgül, aday adaylığı başvurusu yaptıktan sonra seçim çalışmalarına hızlı başladı. Partisinin Üsküdar ilçe binası önünde halka konuşan Sarıgül'e Üsküdarlıların ilgisi yoğun oldu.

Sarıgül, önce partisinin Beykoz ilçe teşkilatını ardından ise Üsküdar ilçe teşkilatını ziyaret etti. Mustafa Sarıgül, kalabalık bir partili grup tarafından ilçe binası önünde karşılandı. Sarıgül, kendisini karşılayan kalabalık guruba binaya girmeden önce yaklaşık yarım saat süren bir konuşma gerçekleştirdi. Kalabalık gurup tarafından Mustafa Sarıgül'ün resminin bulunduğu pankartlar açılırken, konuşması sık sık sloganlarla kesildi. Kalabaklığı sakinleştiren yine Sarıgül'ün kendisi oldu.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Sarıgül, Üsküdar ilçe binasını ziyaret etti

Konuşmanın ardından ilçe binasına yönelen Sarıgül, aşırı izdiham nedeniyle binaya girmekte zorlandı.

CHP Üsküdar İlçe binası konferans salonunda, yoğun kalabalık nedeniyle sandalye üzerine çıkan Sarıgül, burada coşku dolu bir konuşma yaptı.

Üsküdar'ın turizm açısından oldukça değerli olmasına rağmen bu fırsatı değerlendiremediğini söyleyen Sarıgül, Üsküdar'ın bir Nice bir Monaco değerinde olduğunun altını çizdi.

Sarıgül'ü partililerle birlikte karşılayan CHP Üsküdar İlçe Başkanı Mustafa Çetinkaya, Sarıgül için ''Sarıgül'ü burada görmek bizi onurlandırıyor ama beni de 35 yıl önceye götürüyor. Şişli Gençlik Kolu Başkanı Sayın Sarıgül'e götürüyor'' dedi.

''Şu anda Üsküdar'da 3 Puan Öndeyiz''

Sarıgül, partililere yaptığı konuşmada; Üsküdar'ın başka bir noktada olduğunu söyledi ve parti olarak oy oranlarını açıkladı. Sarıgül, ''Üsküdardaki sonucu aktarmak istiyorum. Tam 14 ay önce 11 puan gerideydik. Şu anda Üsküdar'da 3 Puan Öndeyiz.'' dedi.

Sarıgül gelenek hale getirdiği üzere yaptığı konuşmadan sonra bir partiliye kravatını hediye etti ve ''17 hafta 13 saatimiz kaldı. Bunu alıyorsun büyükşehire diyorsun ki; 'Yavrum ben geldim' ondan sonra gerisini bana bırak'' dedi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir