Ümraniye'nin Yeni Gözdesi ''Ramazan Bingöl Et Lokantası''

Türk Mutfağının eşsiz lezzetlerini sunan Ramazan Bingöl Et Lokantası, kalite ve lezzet yolunda büyük bir zinciri de halkasına ekleyerek üçüncü şubesini Ümraniye'de açtı.

Ümraniye'nin Yeni Gözdesi ''Ramazan Bingöl Et Lokantası''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Türkiye'de zincir restoranlar hizmetlerinde büyük yenilikler getiren, Türk Mutfağının eşsiz lezzetlerini sunan Ramazan Bingöl Et Lokantası, kalite ve lezzet yolunda büyük bir zinciri de halkasına ekleyerek üçüncü şubesini Ümraniye'de açtı.

Kasım ayı sonunda Anadolu Yakası'nda faaliyet gösteren yerel basın temsilcileriyle bir araya gelen işletme sahibi Ramazan Bingöl, kendisininde yaklaşık 10 yıldır gazetecilikle uğraştığını ve bu nedenle yerel basının çok önemli olduğunu söyledi. Tanışma ve kahvaltının ardından ise sohbetle devam eden programda karşılıklı olarak sorulan sorular ve beklentilerle ilgili düşünceler dile getirildi.

Türk Mutfağının eşsiz lezzetlerini sunan Ramazan Bingöl Et Lokantası, kalite ve lezzet yolunda büyük bir zinciri de halkasına ekleyerek üçüncü şubesini Ümraniye'de açtı.

Ramazan Bingöl, ''İyi bir Gurmeyim''

Üsküdar Postası Gazetesi olarak katıldığımız programda bugüne kadar farklı lezzetlerle müşterilerini buluşturan ve adından sıkça söz ettiren Ramazan Bingöl'e, ''Bu güzel ve lezzetli menüleri müşterilerinize sunuyorsunuz, kendiniz mutfağa geçip bir menü hazırlar mısınız?'' diye sorduk. Ramazan beyde, ''hayır mağlesef ben hazırlayamıyorum ama iyi bir gurmeyimdir. Kendimde böyle kıyıda köşede kalmış fakat kendine has özel tarif ve lezzetleri olan mekanlara giderek tadıyorum'' diyerek cevapladı.

Ramazan beyin gazeteci kimliği üzerine yerel basınla ilgili sorunlar ve çözümleri noktasında da sohbet edildi. En önemli konu olan reklam çalışması alanında ise her işletmenin reklama ihtiyacı vardır, reklam ihtiyacı olmayan firma olmaz diyerek görüşlerini dile getiren Ramazan bey, sonrasında mekanı bizlere dolaştırarak bilgiler aktarmasıyla program sonra erdi.

Ramazan Bingöl Et Lokantası özellikle konumu ve kalitesi itibari ile keyifli ve kaliteli zaman geçirmenizi sağlamayı hedefliyor. Mekân 1500 kişilik kapasiteye sahip. Anadolu yakasının yeni gözdesi RB Et Lokantası Ümraniye Şube, sizin ve sevdiklerinizin birlikte lezzetli yemek yiyebilecekleri bir ortam sağlamasının yanı sıra, bünyesinde bulundurduğu çocuk oyun parkı, hayvanat bahçesi gibi imkânlarla da farklı sosyal olanakları yaşamanızı sağlıyor.

Türkiye'nin en büyük ve en komplike alkolsüz Restoranı özelliğini taşıyan RB Et Lokantası Ümraniye Şubesi, 1500 kişilik kapasiteye sahip. TEM otoyolu bağlantı noktasında 5000 m2 açık, 2200 m2 kapalı alan üzerine kurulu bu şık mekân, 2 salonu, 2 ayrı terası ve 1 arka bahçesi ile misafirlerine kaliteli ve keyifli bir zaman geçirmeyi vaat ediyor.

Ramazan Bingöl, Anadolu Yakası yerel basın temsilcileriyle biraraya geldi.

Bu Mekânda her şey düşünülmüş: Çocuklarınızın eğitmenler eşliğinde keyifli vakit geçirmelerini sağlayacak çocuk oyun odaları ve parkının yanı sıra, İstanbul'un orta yerinde kendinizi uzaklarda hissettirecek bir hayvanat bahçesi de yer alıyor.

RB Et Lokantası Ümraniye Şubesi, aile yemeklerinin yanı sıra iş ve aile toplantılarına da ev sahipliği yapıyor. Donanımlı alt yapılı odaların yanı sıra, özel VIP Salonları ile 50 ve 16 kişilik grup ve aile toplantılarının da şimdiden gözde mekânı durumunda.


Üsküdar Postası


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir