Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem din görevlileriyle birlikte...

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ilçede görev yapan din görevlileri ile bir araya geldi.

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem din görevlileriyle birlikte...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem, ilçede görev yapan din görevlileri ile bir araya geldi. Sancaktepe Kaymakamı Feyzullah Özcan'ın da katıldığı toplantıda Sancaktepe İlçe Müftüsü Yusuf Bingöl de hazır bulundu.

Sancaktepe'de sosyal belediyeciliğin önemli özelliklerini hayata geçiren Belediye Başkanımız İsmail Erdem, iş dünyası, STK'lar ile beraber derneklerle sıkı bir iletişim içinde çalışmalarını sürdürüyor. Başkan Erdem, bu kapsamda 6 Aralık Cuma günü Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri ve ilçedeki camilerde görev yapan din görevlileri ile bir araya geldi.

Toplum olarak her zaman camilere ve din görevlilerine büyük önem verildiğini ve saygı gösterildiğini belirten Erdem, bu sebeple din görevlilerinin yapmış oldukları faaliyetler ve göstermiş oldukları davranışların halk tarafından dikkatle izlendiğini ifade etti. Din görevlileriyle bir arada bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Başkan Erdem, din görevlilerinin toplumda önemli bir görevi yerine getirdiğine işaret ederek,  din adamlarının manevi yönden, yerel yöneticilerin de maddi yönden halkın ihtiyaçlarını karşılaması gerektiğini söyledi.

Belediye Başkanımız: "Gelecek nesillerimiz, gelenek göreneklerimizi bilen, inançlı gençlerden oluşması için camileri tanıması bu kutsal alanların havasını teneffüs etmesi en tabi hakları olarak görülmeli ve çocuklarımızın bu alanları tanımasına fırsat verilerek ailelerimizce de teşvik edilmelidir" dedi. Belediyenin ilçeye yaptığı hizmetler ve yatırımlar hakkında da açıklamalarda bulunan Başkan Erdem, din görevlilerine verdikleri hizmet ile fikirleriyle belediye yönetimine sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.

Programda bir konuşma yapan Kaymakam Feyzullah Özcan ise, hiçbir milletin sadece siyasi ve maddi güç ile bir yerlerde olamayacağını söyleyerek, "Tarih bize gösteriyor ki, manevi dinamikleri üzerinde tutunamayan milletler, uzun süreli tarih sahnesinde kalamazlar" dedi. Özcan, din görevlilerine toplumun manevi huzurunu sağlamak konusunda büyük iş düştüğünü ve kendilerinin sosyal alanda önemli hizmetlerde bulunduklarını belirtti.

İlçe Müftsü Yusuf Bingöl ise din hizmetlerinin icrasında sorumluluk hissederek çevresiyle iletişim içinde olmanın önemine dikkat çekerek "Camilerimiz insanlarımızın hem ruhsal hem de sosyal gelişim alanlarıdır" dedi.  Bingöl, din görevlilerine verdikleri hizmet ile fikirleriyle ve Belediye Başkanımıza sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür etti.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir