Sayaç tamir ücret tarifesinde değişiklik!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 1 Ocak 2014 itibarıyla su, elektrik ve doğalgaz sayaçlarının tamir ve ayar ücret tarifelerini yeniden belirledi.

Sayaç tamir ücret tarifesinde değişiklik!
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 1 Ocak 2014 itibarıyla su, elektrik ve doğalgaz sayaçlarının tamir ve ayar ücret tarifelerini yeniden belirledi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın Su, Elektrik ve Doğalgaz Sayaçlarının Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ Resmi Gazete'de yayımlandı. Tebliğ ile 3516 sayılı Ölçüler ve Ayar Kanununun 11. maddesi uyarınca su, elektrik ve doğalgaz sayaçlarının tamir ve ayarları için ayar istasyonları tarafından, 1 Ocak 2014 itibarıyla uygulanacak sayaç sahibi şahıs veya müesseselerden alınacak ücretler yeniden düzenlendi. Tebliğ, kullanılmış veya şikayetli olarak ayar istasyonlarına sevk edilen sayaçların tamir ve ayar ücretlerini kapsıyor. Muayenesi sonucunda reddedilen sayaçlar için hiçbir ücret talep edilmeyecek. Tarifenin, tamir ve ayar istasyonlarında kolayca görülebilecek bir yere asılması zorunlu olacak. 14 Aralık 2012 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Su, Elektrik ve Doğalgaz Sayaçlarının Tamir ve Ayar Ücret Tarifesi Hakkında Tebliğ yürürlükten kaldırıldı. Tebliğ 1 Ocak 2014 itibarıyla yürürlüğe girdi.


Haberler.com


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Ekonomi

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir