Vizesiz AB için son adım

Türk vatandaşlarının Avrupa Birliği ülkelerine vizesiz girebilmesi için yapılan görüşmelerde imza aşamasına gelindi.

Vizesiz AB için son adım
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Türkiye ile Avrupa Birliği, Türk vatandaşlarına vizesiz seyahat yolunu açacak "geri kabul anlaşması"nda uzlaşmaya vardı. Taraflar, Türkler'in AB'ye vizesiz girebilmesi müzakerelerinde imza aşamasına gelindi. Uzlaşmaya Başbakan Erdoğan da onay verdi. İmzaların bu ay içinde atılması bekleniyor.

Süreç Nasıl İşleyecek

Buna göre, geri kabul anlaşmasıyla Türkiye, kendi üzerinden AB'ye kaçak yollardan giden 3. ülke vatandaşlarını geri almayı kabul edecek. Anlaşmanın yürürlüğe girmesi için Meclis onayına geçirilmesi şart. Süreç içinde herhangi bir sorun çıkmazsa, en az 3 yıl sonra, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için vizesiz Avrupa kapıları açılacak.


Takvim


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Türkiye

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir