Sancaktepe'de "Gençlerin Bakışıyla Yönetim Modelleri" konuşuldu

"Gençlerin Bakışıyla Yönetim Modelleri" adlı projesinin Marmara ayağı Sancaktepe Kent Konseyi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

Sancaktepe'de
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Dünya Yerel Yönetimler ve Demokrasi Akademisi Vakfı ? Genç WALD tarafından yürütülen ve Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığınca finanse edilen  "Gençlerin Bakışıyla Yönetim Modelleri" adlı projesinin Marmara ayağı Sancaktepe Kent Konseyi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti.

"Gençlerin Bakışıyla Yönetim Modelleri" ana başlıklı konuda Başkanlık, "Yarı Başkanlık, Parlamenter Sistem" projesi gençler tarafından konuşuldu.  Bu kapsamında Türkiye genelinde yapılacak bölgesel toplantılarla gençlerin konu üzerine müzakere etmeleri ve fikirlerini ortaya koymaları sağlanıyor. Bu toplantıların Marmara ayağı Sancaktepe Kent Konseyinin ev sahipliğinde gerçekleşti. 1 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen toplantıya katılan Belediye Başkanımız İsmail Erdem yaptığı konuşmada geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin bu konularda müzakerelerde bulunmaları önemine dikkat çekti. Erdem, Türkiye için alternatif hükümet ve seçim sistemlerinin analitik bir çerçeve altında incelenmesine ve gençler gözüyle değerlendirilmesine ihtiyaç olduğunu düşülmesi ülke siyaseti için çok önemli olduğunu dile getrdi.

Toplantının son gününde Sancaktepe Ortadağ Sosyal Tesislerinde düzenlenen programa Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem Kent Konseyi Başkanı İsmail Karabiber UCLG-MEVA Genel Sekreteri Mehmet Duman ve çok sayıda Kent Konseyi Üyesi katıldı Program sunulan Faaliyet raporlarının davetlilere sunulmasından sonra toplu resim çekimi ile sona erdi.

"Gençlerin Bakışıyla Yönetim Modelleri" çalışması Türkiye'nin 81 ilindeki üniversitelerde gerçekleştirilmesi düşünülen arama konferanslarıyla gençlerin konu üzerine bilgilendirilmesi sağlanacak ve gençlerin yönetim modelleri üzerine düşünceleri anket ve notlarla Ulusal Zirve?ye taşınacaktır. Hazırlanacak Ulusal rapor, karar alıcı erklerle değerlendirilip, devlet erkânına sunulacaktır.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir