Tuzla'da "Kadın Kent Gönüllüleri"ne Eğitim Semineri

Tuzla Belediyesi Gönül Elleri Çarşısı, Kadın Kent Gönüllüleri'ne 2 günlük eğitim semineri düzenledi.

Tuzla'da
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Tuzla Belediyesi Nikah Sarayı ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminere Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı'nın eşi Fatma Yazıcı ve Kadın Kent Gönüllüleri katıldı. Seminere Genar Araştırma Şirketi Genel Müdürü Mustafa Şen ve Psikoterapist Hüseyin Fırat konuşmacı olarak katıldı. Mustafa Şen, Kadınb Kent Gönüllüleri?ne insan ve sosyal yaşamı konusunda eğitim verdi. Seminerin 2. günkü bölümüne katılan Psikoterapist Hüseyin Fırat, "Etkin İletişim Becerileri ve Beden Dili" ile "Bu Benim İşim" konularında eğitim verdi.

Kadın Kent Gönüllüleri'nin eğitim konularında rol aldığı seminerde konuşan Fırat, "Hizmet sektörü beklentilerin daha çok ve ölçülebilirliğin daha zor olduğu bir sektördür. Bu sebeple, başarının sırrının diyalog ve iş sorumluluğundan geçtiğini biliyoruz. Eğitime katılan arkadaşların bu alanda farkındalığını arttırmayı hedefliyoruz. Farkındalık varsa, gerisi kolay ve zevklidir." dedi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir