Mustafa Çetinkaya: ''Salonlara sığmıyoruz kusurumuza bakmayın''

CHP Üsküdar İlçe Örgütü tarafından organize edilen dayanışma gecesi Çamlıca Sefa Restaurant'ta gerçekleştirildi.

Mustafa Çetinkaya: ''Salonlara sığmıyoruz kusurumuza bakmayın''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul Milletvekilleri CHP Grup Başkanvekili M. Akif Hamzaçebi, Av. Mahmut Tanal, İhsan Özkes, Müslim Sarı, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, il yöneticileri, il gençlik kolları başkanı Ali Gökçek başta olmak üzere CHP Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayları Ahmet Kılıç, Aysel Can Ekşi, Nezih Küçükerden, İrfan Karacan, Orhan Eğin, Orhan Ülker ve Hüseyin Ali Köklü, sanatçılar Onur Akın ve Mehmet Gümüş ile Üsküdar yerel basın mensupları katıldı.

Toplantıya CHP örgütünden çok sayıda davetli katılırken salonda boş yer bulmak mümkün olmadı. Gece ilçe başkanı Mustafa Çetinkaya'nın konuşması ile başladı.

Mustafa Çetinkaya, ''Büyük çınarın taze filizleri, salonlara sığmıyoruz kusurumuza bakmayın. İnanın ki 30 Mart 2014 de sandıklarada sığmayacağız taşacağız... Bu bir yemek birazda sıkış tıkış, çok samimi bir yemek oldu. Kızlı-erkekli, hanımlı-beyli oturuyorsunuz, başbakan ve valileri duymasın... Ama bana diyorsunuz ki 'duyarsa duysun' duyacak sağır kulaklarda duyacak. Mustafa Kemal Atatürk'ün kadını erkeği bu topraklarda var'' dedi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

CHP Üsküdar İlçe Örgütü tarafından organize edilen dayanışma gecesi Çamlıca Sefa Restaurant'ta gerçekleştirildi.

Programda, milletvekilleri Müslim Sarı, Mahmut Tanal, İhsan Özkes ve Akif Hamzaçebi ile İl başkanı Oğuz Kaan Salıcı da birer konuşma yaptılar. Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayları da gecede sahneye çağırılarak ilçe örgütüne tanıtıldı.

Konuşmaların ardından gece eğlence ile devam etti.


Üsküdar 34


Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4

Seçim 2014

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.02 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir