Nabi Avcı dershane temsilcileriyle bir araya geliyor

Milli Eğitim Bakanı Avcı, 8 ayrı çalıştayın sonuçlarını önümüzdeki hafta Başbakan'a sunacak.

Nabi Avcı dershane temsilcileriyle bir araya geliyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla 81 ilden gelen öğretmenleri Milli Eğitim Bakanlığı Başöğretmen Salonu'nda kabul etti.

Avcı, gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını cevapladı. Dershanelerle ilgili çalışmanın haziran ayında bitirileceğini belirten Avcı, öngörülen takvimde bir gecikme olmadığını söyledi.

"ÖNCEDEN KARARLAŞTIRILMIŞ BİR DURUM YOK"

Türkiye genelinde bu hafta için 8 ayrı çalıştayda dershane sektöründe çalışan girişimlerin, öğretmenlerin, velilerin ve öğrencilerin görüşlerini alacaklarını ifade eden Avcı, "O çerçevede değerlendirmelerimizi yapacağız. Önümüzdeki hafta yapılacak Bakanlar Kurulu'nda da bizim yaptığımız hazırlıkların, ilgili kamuoyu ve paydaşlar tarafından nasıl değerlendirildiğine ilişkin bilgileri edinmiş olarak arz edeceğiz" dedi.

"Herşey kararlaştırıldıktan sonra sadece bir takım hususların, ilgili kişilere tebliğ edilmesine yönelik bir çalışmaymış gibi takdim ediliyor bazıları tarafından. Bu doğru değildir" diyen Avcı, "Biz iki yıldan beri en azından komisyon başkanı olarak buna şahidim, bu çalışmaları, bu istişareleri, bu danışmaları yapıyoruz. Hazırlanan süreçle ilgili konuları da Sayın Başbakan'ın talimatı üzerine son bir defa ilgili paydaşlarla görüşme fırsatı bulduk, buluyoruz. Ondan sonra da Bakanlar Kurulu'nda tekrar konuşacağız" diye konuştu.


En Son Haber


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Eğitim

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir