Ümraniye Belediyesi Binlerce Ümraniyeliye Aşure Dağıttı

Ümraniye Belediyesi, Muharrem ayı vesilesiyle Ümraniye Meydan'da kurulan stantta binlerce Ümraniyeliye aşure dağıttı. Elli (50) bin kişilik aşure dağıtımına önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Ümraniye Belediyesi Binlerce Ümraniyeliye Aşure Dağıttı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ümraniye Belediyesi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Muharrem ayı münasebetiyle Ümraniye Meydan'da kurulan stantta binlerce Ümraniyeliye aşure dağıttı. Yoğun katılımın yaşandığı programa Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can?ın yanı sıra, Ümraniye İlçe Müftüsü Ercan Aksu,  Ak Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcısı Sami Yazgaç, Belediye Başkan Yardımcıları, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

BAŞKAN HASAN CAN, "ÜMRANİYELİLERLE BU GÜZEL GELENEĞİ PAYLAŞMAYA VE TATMAYA ÇALIŞIYORUZ" 

Programda bir konuşma yapan Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, "Güzel bir geleneğimizi icra etmek için bir aradayız. Muharrem ayı hicri takvimin birinci ayıdır. Tarih içerisinde çok önemli hadiselerin gerçekleştiği bir aydır. İslam tarihinde bize üzüntü veren ve bütün Müslümanların gözyaşı dökmesine vesile olan, Hz. Hüseyin'in şehit edildiği aydır Muharrem ayı. Tarih boyunca birçok ümmetin geleneği olmuş bu günde Müslümanların geleneği olarak hayatımızda vardır ve devam ediyor. Her sene muharrem ayında bütün Ümraniyelilerle bu güzel geleneği paylaşmaya ve tatmaya çalışıyoruz. Burada gerçekleşen aşure programının yanı sıra, 50 binin üzerinde aşure dağıtımı Ümraniye?nin 20 ayrı noktasında da devam edecek.  Muharrem ayının bereketinin hepimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum." diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra Ümraniye Müftüsü Ercan Aksu'nun dua etmesinin ardından aşure dağıtımına geçildi. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve beraberindekiler vatandaşlara aşure dağıttı. Muharrem ayı vesilesiyle 50 binin üzerindeki kişiye aşure dağıtımları, Ümraniye'nin 20 ayrı noktasında önümüzdeki günlerde de devam edecek.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Bölge Haberleri

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir