Yusuf Halaçoğlu, MHP Üsküdar İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

MHP gurup başkan vekili Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, MHP Üsküdar İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Yusuf Halaçoğlu, MHP Üsküdar İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar ilçe binasında gerçekleştirilen toplantıda Halaçoğlu gündemle ilgili gelişmeleri değerlendirdi.

Toplantıya İstanbul İl Başkan Yardımcısı Şinasi Başlılar, Üsküdar İlçe Başkanı Habib Suiçmez, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve parti üyeleri katıldı.

Üsküdar İlçe Başkanı Habip Suiçmez, yaptığı açılış konuşmasında ''Akp iktidarı Türkiye'yi uçurumun kenarına sürükledi. Bu konuya dikkat çekmek için Milliyetçi Hareket Partisi olarak çeşitli mitingler yaptık'' dedi. İstanbul Kazlıçeşme meydanı'nda  yapılacak olan mitingle ilgili bildiler de veren Suiçmez, toplantıya katılan Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu'na ''toplantımıza hoş geldiniz'' diyerek sözü kendisine bıraktı.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

MHP gurup başkan vekili Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, MHP Üsküdar İlçe Teşkilatını ziyaret etti.

Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu, yaptığı konuşmada ''Türkiye'nin içinde bulunduğu bu durumlar sadece bizleri muhalifleri değil iktidar partisi mensuplarını bile endişeye sürüklüyor. İslam dünyası batının hala sömürgesi gibi ne Libya ne Irak demokrasiye kavuştu. Esat diktatör diye iç savaş yaşanıyor öte yandan El Kaideyi destekliyorlar. Türkiye'de yıllardır terörü bitiremeyenler şimdilerde PKK ile barış adı altında görüşmeler yapıyorlar. İl özel idarelerinin kaldırılması ile büyükşehirlerin artırılması ile federatif bir sistemi kurmak için adım atılıyor. Tüm yerel yetkiler belediyelere geçiyor. Türkçede olmayan sesler q,x,w gibi harfler kullanılamaz. Rabia'ya ağlayanlar Uygur Türklerine, Suriye'ye, Irak'a Reyhanlı'ya neden ağlamıyor. ABD büyük ortadoğuda büyük Kürdistan kurdurmaya çalışıyor. Suriye'nin devrilmesi İran ın yıkılması demektir. Rusya ve Çin o yüzden direniyor. Suriye'nin devrilmesi demek Türkiye'nin parçalanması demektir. 46 yıldır Mübarekler diktatör değimliydi şimdi mi oldu. Milliyetçilik demek herkesi kucaklamak demektir sadece Türkleri değil tüm vatandaşları kucaklamak ve ülkeyi güçlü bir hale getirmek demektir. Türkler çok dinli çok dilli devletler kurmuşlardır ve hiç asimilasyona başvurmamışlardır. Türk milleti istese de ırkçı olamaz. Başbakan kendi vatandaşlarını Türk, Kürt, Çerkes, Laz diye ayırmamalı Türk halkı demelidir. Ortadoğu'daki olaylarda taraf olmamalıydık. Suriye politikasında Esat ile muhalifler arasında arabulucu olmalıydık akan kanın akmamasını sağlamalıydık'' dedi.


Üsküdar Postası


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir