''Marmaray'a Gezi sabotajı'' iddiası

Türkiye gazetesi bugünkü manşetinden arızaların Gezi Parkı eylemcilerinden kaynaklandığını öne sürdü.

''Marmaray'a Gezi sabotajı'' iddiası
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

29 Ekim'de Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı bir törenle açılan Marmaray, sık sık yaşanan arızalarla gündemden düşmezken, Türkiye gazetesi bugünkü manşetinden arızaların Gezi Parkı eylemcilerinden kaynaklandığını öne sürdü.

Türkiye'de ''Marmaray'a gezi sabotajı'' başlığıyla manşetten verilen haberde, ''Ağaç bahanesiyle Türkiye'yi yakıp-yıkan provokatörler şimdi de imdat frenlerini hedef aldı. Trenleri durdurup, on binlerin canını tehlikeye atıyorlar'' ifadelerine yer verildi.

Marmaray arızalarının arkasında Gezi Parkı eylemcilerinin olduğunu süren Türkiye gazetesinin ilgili haberi şöyle:

''Asya ile Avrupa yakasını denizin altından bağlayan ''Asrın Projesi'' Marmaray, 5 gündür sabote ediliyor. Haziran ayında Gezi Parkı protestolarıyla ortaya çıkan marjinaller, Marmaray trenlerini mesken tuttu. Yolcuların arasına sızan 'Gezi'ciler seyir hâlindeyken imdat frenini çekiyor; trenler otomomatik duruyor. Dün de, hafta sonu tatilini fırsat bilip Marmaray'la seyahat eden vatandaşlar 'Gezici ihaneti'nin getirdiği çileyi yaşadı. Keyfi olarak çekilen imdat frenleri sebebiyle trenler otomatik olarak durunca yolcular büyük korku ve panik yaşadı. Yaklaşık 1 saat 15 dakika yer altında mahsur kalan yolcular, görevliler tarafından istasyonlardan tahliye edildi. İçeri girmek isteyenler de alınmadı. Bu arada fenalık geçiren bir kadın yolcu sedye ile istasyondan güçlükle çıkartılabildi. Bu arada, Marmaray'ın istasyonlarında gerekmedikçe acil butonunun kullanılmaması, gereksiz yere kullananların uyarılması yönünde anonslar yapıldı. Arıza sebebiyle trenlerin durduğu dakikalarda sosyal medyada da çok sayıda fotoğraf paylaşılması dikkat çekti.''


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Güncel Olaylar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir