Sami Er, Malatya'ya talip oldu

Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcısı Sami Er, Ak Parti'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı oldu

Sami Er, Malatya'ya talip oldu
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Ak Parti'den Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı aday adayı Sami Er, ''Başbakanımızın belediyecilik vizyonunu takip edeceğiz'' dedi.

Sarı Kurdele Lokantası'nda basın mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen ve burada basın açıklaması yapan Sami Er, önce Malatya İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevini 3 yıl yaptıktan sonra 2011 Eylül ayından itibaren Üsküdar Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine gittiğini hatırlatıp, aday gösterilmesi halinde yapacakları projelerden özetle bahsetti.

Er, ''Mazeret değil, hizmet üreteceğiz''

Aday gösterilip belediye başkanı seçilmesi halinde ekibinin çoğunu yerelde oluşturmayı planladığını söyleyen Sami Er, ''Uzmanlık gerektiren konular için İstanbul'dan duayenlerden kısmen istifade edeceğiz. Büyükşehre hizmet adamı, gönül adamı yakışır. Kimsenin adamı olmayacağız. Adil olacağız. Boyun eğmeyeceğiz. Mazeret değil, hizmet üreteceğiz. İnsanımızı küstürmeyeceğiz'' şeklinde konuştu.

Er, açıklamasını şöyle sürdürdü:

''1994 yılında başladığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile İstanbul'da hizmetleriyle efsaneleşen Recep Tayyip Erdoğan anlayışı, sevgi ve samimiyet ile milletimizin arzusuzu, takdiri ve teveccühü ile bu kez de bu ülke için, bu ülkenin çocukları için bir efsaneye dönüştü. Ben ve ekibim, Malatya'ya ve Malatya halkına söz veriyoruz.

Er, basın mensuplarının çeşitli konulardaki sorularını da cevaplandırdı.


Star Gündem


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir