''Kahve Bahane''ye ABD'den ödül

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği ''Kahve Bahane'' projesi, ''Golden Bridge Ödülleri''nde altın ödüle layık görüldü.

''Kahve Bahane''ye ABD'den ödül
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi'nin 2012 yılında başlatıp bugüne kadar 72 bin kişinin kapısını çalarak yerinde belediyecilik götürdüğü ''Kahve Bahane'' projesi, iş dünyasında önemli bir yere sahip olan uluslararası ''Golden Bridge Ödülleri'' yarışmasında ''altın'' kazandı.

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği ''Kahve Bahane'' projesi, ''Golden Bridge Ödülleri''nde altın ödüle layık görüldü. Organizasyonel performans, yenilik, ürün ve servisler, yönetici ve takımları, iş yaşamında kadınlar, ürün yönetimi, halkla ilişkiler ve pazarlama kampanyaları, müşteri memnuniyeti programları gibi her sektörden, dünyanın en iyilerini bir araya getiren ''Golden Bridge Ödülleri'' ABD'nin San Francisco kentinde sahiplerini buldu.

Üsküdar Belediyesi'nin hayata geçirdiği ''Kahve Bahane'' projesi, ''Golden Bridge Ödülleri''nde altın ödüle layık görüldü.

Kahve Eşliğinde Sohbet

Yarışmaya, ''Kahve Bahane'' adlı projesi ile ''Vatandaş İlişkileri Yönetimi'' dalında başvuran Üsküdar Belediyesi, altın ödül almaya hak kazandı. Belediye bünyesinde, 25 kişilik bir ekip tarafından uygulanan proje ile vatandaşın kapısı çalınıyor, bir fincan kahve eşliğinde sohbet ediliyor ve hatırları soruluyor. Ev ziyaretlerinde halkın beklenti, şikayet ve memnuniyetleri yanında özel ilgi alanlarını tek bir veri tabanında birleştirerek kişiye özel belediyecilik hizmeti veriliyor. Belediye bu proje ile ilçe nüfusunun tamamı olan 532 bin kişiye tek tek ulaşmayı hedefliyor.

Başkan Kara: Çok mutluyuz

Belediye Başkanı Mustafa Kara, ''Golden Bridge Ödülleri gibi iş dünyasında çok önemli yeri olan uluslararası bir ödüle layık görüldüğümüz için gururluyuz. Bu ödülle sıradan belediyecilik anlayışından öte, vatandaşımıza doğrudan hizmet götürmekteki kararlılığımızı bir kez daha göstermiş oluyoruz'' dedi.

72 bin kişinin kapısı çalındı

Bugüne kadar 72 bin 635 kişinin kapısını çaldıklarını belirten Üsküdar Belediye Başkanı Kara, ''Bu proje ile hizmeti vatandaşın kapısına götürdük'' dedi.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir