Sinan Aktaş, ''Hizmetten Başka Bir Şey Yapmadık''

AK Parti Üsküdar İlçe Danışma Meclisi, 13 Eylül 2013 Cuma günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Sinan Aktaş, ''Hizmetten Başka Bir Şey Yapmadık''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK Parti Üsküdar İlçe Danışma Meclisi, 13 Eylül 2013 Cuma günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Danışma Meclisinin Divan Başkanlığını İlçe Başkan Yardımcısı Ömer Hayal yaparken, yardımcılıklarını ise Barbaros Mahallesi başkanı Kaya Savaş ve Mine Benlihan yaptı.

AK Parti Üsküdar İlçe Danışma Meclisine, sorumlu milletvekili Alev Dedegil, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Behiye Eker Albayrak ve Sedat Ecim, Diyarbakır Bağlar İlçe Başkanı Erdal Erdal, Üsküdar İlçe ve Belediye Başkan yardımcıları, Belediye ve İl genel Meclisi üyeleri ve tüm kademe teşkilat mensupları katıldılar.

Sinan Aktaş, ''Hizmetten Başka Bir Şey Yapmadık''

Danışma meclisinin açılış konuşmasını AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş yaptı. Aktaş, ''Beş yılda yaptıklarımızla birçok aileye ulaştık, bundan sonraki çalışmalarımız yerel seçimlere yönelik olacak, dinamik bir teşkilatımız var, bu teşkilat 30 Mart 2014 seçimlerinde CHP ve avanesini sandığa gömmeye hazırlanıyor. Ayrıca, Taksimde başlayan olaylarla ve günümüzde de ufak tefek meydana gelen fitne çıkaran grupçukların yapmış olduklarından vatandaşlarımız illallah etti, bu ülkeyi yakanlara yıkanlara tahrip edenlere terk edecek durumumuz yok. Burası bizim ülkemiz burası bizim vatanımız burası bizim topraklarımız? Dedelerimiz bu topraklar için şehit oldular? Hep birlikte Çanakkale'de kurtuluş savaşında omuz omuza çarpıştılar büyük bir kısmı eve dönmedi bir kısmı evine döndü ancak ülkeyi bu halde görmek istemediler. Hizmetten başka bir şey yapmadığımızı bu ülke insanları görmüştür ve görmeye devam edecektir.'' dedi.

SİNAN AKTAŞ KONUŞMASINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, ''Yerel Yönetimler Gündemli'' programda konuştu

Daha sonra Üsküdar Belediyesi'nin hizmetlerinin anlatıldığı barkovizyon gösterisi yapıldı. Belediyenin yapmış olduğu faaliyetler salonda bulunan teşkilat mensuplarınca sıkça alkış aldı.

Mustafa Kara, ''Bu Yerel Seçimin Sadece Bir Yerel Seçim Olmadığını Herkes Biliyor''

Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara da danışma meclisinde söz aldı. Kara, ''Ülkesini sevenlere karşı yapılanları da esefle izliyoruz ve bu yapılanlar bizleri üzüyor. Her seçimde güçlenerek çıkan, kendisine katılanlarla çoğalan bir teşkilat olarak, ilçe teşkilatımızı ve teşkilat görevlilerini kutluyorum... Suriyeli, Mısırlı çocuklar ve anneler, bizden, Recep Tayyip Erdoğan'dan medet ummaktadır... İlçe başkanlığımıza geldiğimizde her odada ayrı bir toplantı var. Bundan gurur duyuyor ve teşkilatımıza çok güveniyorum. Kendimi yalnız hissetmiyorum? Bu yerel seçimin sadece bir yerel seçim olmadığını herkes biliyor. Bu aynı zamanda cumhurbaşkanlığı seçiminin ön seçimidir. 2015 genel seçimlerinin provasını yapacağımız bu yerel seçimlerden çok ümitliyim. Vandallara inşallah teşkilatımız gereken dersi sandıkta verecektir. Gidip darbeyi tebrik eden ve darbelerle beraber olduğunu belirtenler bu seçimde derslerini alacaktır.'' dedi.

MUSTAFA KARA KONUŞMASINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Mustafa Kara, ''Bu Yerel Seçimin Sadece Bir Yerel Seçim Olmadığını Herkes Biliyor''

İstanbul il genel meclisinin yapmış olduğu faaliyetleri ise il genel meclis üyesi Zeki Bıyık açıkladı.

Ak Parti'nin Üsküdar'daki Üye Sayısı 94 Bin

İlçe aylık faaliyet raporunu ise ilçe başkan yardımcısı Sezer Bilge açıkaldı. Bilge, ''AK Parti Üsküdar ilçe teşkilatı olarak yapılan çalışmalar neticesinde ilçemizde son üye sayımız 94017 olmuştur'' dedi.

Müzakereler bölümünde Zeynep Kamil Mahallesinden Cengiz Yıldız, Beylerbeyi Mahalle Başkanı Mehmet Demirdağ, Salacak Mahallesinden Nesrin Hanım söz alarak değerlendirmelerini yaptılar.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

AK Parti Üsküdar İlçe Danışma Meclisi, 13 Eylül 2013 Cuma günü Bağlarbaşı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

AK Parti Üsküdar İlçesi'nden sorumlu İstanbul Bölge Milletvekili Alev Dedegil'in konuşmasından sonra kapanış konuşması için söz alan İlçe Başkanı Sinan Aktaş kısa bir değerlendirme yaparak teşkilat mensuplarına teşekkür etti. Son olarak ilçe genelinde açılan sertifika kurslarında başarılı olanlara ve Siyaset Akademisi'nden sertifika almaya hak kazananlara belgeleri verildi ve birlikte hatıra fotoğrafı çekildikten sonra program sona erdi.

SERTİFİKA TÖRENİ VE KAPANIŞ KONUŞMASINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar genelinde açılan sertifika kurslarında başarılı olanlara ve Siyaset Akademisi'nden sertifika almaya hak kazananlara belgeleri verildi


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir