''Üsküdar'a Bir Müjde Daha''

Üsküdar Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Üsküdar için açıklanan 1/1000 ölçekli plan hakkında açıklama yaptı.

''Üsküdar'a Bir Müjde Daha''
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Üsküdar Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Üsküdar için açıklanan 1/1000 ölçekli plan hakkında açıklama yaptı.

Açıklama şöyle;

''Üsküdar'ın boğaz bölgesi'nde boş ve müstakil parseli bulunanlara müjdeli haber nihayet geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 1/1000 ölçekli planı onaylayarak askıya çıkardı.''

PLAN ARAZİYE UYDU

1992 yılında yapılan ve mevcut arazi göz önünde bulundurulduğunda uygulama imkanı kalmayan bölge planlarını revize etmek üzere Üsküdar Belediyesi tarafından yürütülen 7 yıllık çalışma bakanlığın onayıyla tamamlanmış oldu.

Üsküdar Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Üsküdar için açıklanan 1/1000 ölçekli plan hakkında açıklama yaptı.

YENİ DONATI ALANLARI

Kaçak yapılaşma nedeniyle sürekli nüfusu artan buna karşı yeterli okul, hastane, cami gibi donatı alanları bulunmayan bölgeye yeni planla birlikte kamunun ihtiyaçlarını karşılayacak yeni tesislerin de kazandırılması mümkün hale geldi.

Bizim için en büyük müjde boğaz kanununu devreden çıkaran ve geçtiğimiz yıl yürürlüğe giren 6306 sayılı Afete Hazırlık Kanunu'dur. Bu kanunla artık bölgede yüzde 70 hissedar mutabakatı bulduğumuz anda 1,5 emsal ile 6 ve 8 katı elde etmemiz mümkün olacak. Şuan 1-2 örnek üzerinde çalışıyoruz. İnşallah bunları gerçekleştirdiğimizde insanlar bunu gözleriyle gördükten sonra gerisi kendiliğinden gelecek. Bu planımız ise hissedar sıkıntısı olmayan boş ve müstakil parsellerin sorununu çözüyor, plan araziye uygun hale getirilerek donatı alanlarının da artırılmasına katkı sağlıyor.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Emlak ve İmar

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir