Abubekir Taşyürek'in oğlunun nikahını Topbaş kıydı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Abubekir Taşyürek'in oğlu Burak Üsküdar'da dünya evine girdi.

Abubekir Taşyürek'in oğlunun nikahını Topbaş kıydı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Abubekir Taşyürek'in oğlu Burak, Üsküdar'da düzenlenen nikah töreni ile sevenlerinin ve dostlarının katılımıyla Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Ebubekir Taşyürek'in oğlu Üsküdar'da dünya evine girdi.

Üst düzey protokol katılımının gerçekleştiği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş kıydığı düğünde şahitlikleri AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şentop, AB Bakanı ve Baş Müzakereci Egemen Bağış ve AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Belma Satır yaptı.

Üsküdar'daki düğüne çok sayıda üst düzey protokol katılım gerçekleştirdi

AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Şentop, Baş Müzakereci ve AB Bakanı Egemen Bağış, AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Belma Satır, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Milletvekilleri İdris Güllüce, İsmet Uçma, Metin Külünk, Mustafa Ataş, Bülent Turan, Harun Karaca, Gürsoy Erol, Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, Üsküdar Belediye Başkanı, Mutafa Kara, Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Pendik Belediye Başkanı Salih Kenan Şahin, Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Kartal Belediye Başkanı Opr. Dr. Altınok Öz, AK Parti İl Başkan Yardımcıları, Haydar Ali Yıldız, Selim Temurci, Ömer Seyfi Aktülün, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Topal, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Hurşit Yıldırım, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanı Ali Sevinç, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Temurhan Yıldız, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Öztürk Oran, AK Parti Pendik İlçe Başkanı Turgay Kılıç ve AK Parti Maltepe İlçe Başkanı Kamil Barkır düğün törenine katılarak tebriklerini ilettiler.

Gelin ve damat için hazırlanan slaytın izlenmesiyle başlanan düğün töreninde, gelin ve damadın salona girmesi sonrasında evlilik ve nikah ayetlerinden oluşan Kuranı Kerim okunarak meali dev ekrandan misafirlere sunuldu.

Ayrıca birçok Sivil Toplum Kuruluşu başkan ve yöneticileri düğün nikah merasimine katıldı.

Gelin ve damat için hazırlanan slaytın izlenmesiyle başlanan düğün töreninde, gelin ve damadın salona girmesi sonrasında evlilik ve nikah ayetlerinden oluşan Kuranı Kerim okunarak meali dev ekrandan misafirlere sunuldu. Yapılan duanın ardından nikah merasimi gerçekleştirildi.

Misafirlerin karşılanması ve uğurlanması sırasında davul zurna eşliğinde Erzurum Dadaşları bar oynadılar.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi ve Plan Bütçe Komisyonu Başkanı Abubekir Taşyürek'in oğlunun düğün-nikah töreni sevenlerinin ve dostlarının çok kalabalık katılımıyla Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Nikah sonrasında kısa birer konuşma yapan AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, İstanbul Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Belma Satır ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Abubekir Taşyürek'le uzun yıllardır yaptıkları çalışmaları belirterek, onun dostluğuna, çalışkanlığına ve beyefendi kimliğine vurgu yapıp evladına mutluluklar dilediler.

İston Genel Müdürü Ahmet Ağırman, İstanbul'da faaliyet gösteren Erzurum Vakıf Başkanlarından A. Hadi Atalar, Suha Dengizek ve Dernek temsilcilerinin yanı sıra Taşyürek ailesinden Erzurum Atatürk Üniversitesinde Öğretim Görevlisi Muzaffer Taşyürek, İstanbul İl Genel Meclis Üyesi Fuat Kulaçoğlu gibi daha bir çok isimlerde katıldı.

Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen törende genç çift evlilik cüzdanını  İstanbul Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Belma Satır'dan aldı

Burak ve Şeyma çifti evlilik cüzdanlarını İstanbul Milletvekili ve TBMM Grup Başkanvekili Belma Satır'ın elinden aldı.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Yaşam

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir