MHP Üsküdar'dan Hayırlı Olsun Ziyareti

MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı Üsküdar yeni Emniyet Müdürü Mahir Yavaş'ı makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dedi.

MHP Üsküdar'dan Hayırlı Olsun Ziyareti
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi Üsküdar İlçe Teşkilatı, Üsküdar yeni emniyet müdürü Mahir Yavaş'ı makamında ziyaret etti. Ziyarete ilçe yönetim kurulu üyelerinin yanı sıra kısa bir süre önce Üsküdar Ülkü Ocakları Başkanlığına atanan Faruk Akçam da katıldı.

MHP Üsküdar İlçe Başkanı Habib Suiçmez, konuşmasında Mahir Yavaş'a, ''İlçe Emniyet Müdür Yardımcısıyken Kağıthane'ye emniyet müdürü olarak sizi uğurladık. Ben Kağıthane'ye ziyaretinize gelemedim. Şimdi burada ilçe emniyet müdürü olarak bulunuyorsunuz inşallah buradan da il emniyet müdürü olarak ayrılırsınız. Hayırlı olsun...'' dedi.

Mahir Yavaş ise, ''Bizde buralı olduk sayılır, ben Üsküdar'da göreve başlayalı yaklaşık 19 yıl oldu. Arada 5 yıl var ama 2-3 defa farklı yerlere gittim ama dönüşüm hep Üsküdar oldu'' dedi.

Görüşmede Üsküdar özelinde ve ülke genelinde bir süre sohbet edildi. Habib Suiçmez, sohbet içinde Taksim'de gerçekleşen olaylarda MHP'nin duruşunu ve gelinen noktayı değerlendirdi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

MHP Üsküdar İlçe Teşkilatı Üsküdar yeni Emniyet Müdürü Mahir Yavaş'ı makamında ziyaret ederek 'hayırlı olsun' dedi.

Evinin önünü temizlemeyen sokak temizliğine aday olamaz
MHP Üsküdar İlçe Başkanı Habib Suiçmez, ''İstiyoruz ki memleketin her tarafı huzur içerisinde olsun, İstanbul huzur içerisinde olsun ve yaşadığımız ilçe Üsküdar huzur içerisinde olsun. Rahmetli başbuğumuzun bir sözü var; 'Evinin önünü temizlemeyen sokak temizliğine aday olamaz'. Bizim terbiyemiz ilçemiz Üsküdar... İstiyoruz ki Üsküdar'da herkes huzur içerisinde olsun. Bunu bozma noktasında kim varsa bu bizim arkadaşımızda olsa onu uyarırız, olmuyorsa karşısında oluruz. Yani müessez nizamın yanında oluruz. Huzurun yanında oluruz.''

Habib Suiçmez, ''Milliyetçiliğin ikiz kardeşi demokrasidir''
Milliyetçi Hareket Partisi'nin tavrı hele hele bu son gezi olaylarındaki tavrı takdire şayan bir tavırdı. Bunu inanın Adalet ve Kalkınma Partisi yerel manada ilçe başkanı ve belediye başkanı bir çok noktada Taksim Türkiye'nin Taksimi olmasın dedi. Çünkü oraya gidenlerin niyetleri çok farklıydı. Yani hükümet Türkiye'de seçimle gelmiştir, bu ancak seçimle sandıkla olur. Başka hiçbir şeye izin vermeyiz. ''Milliyetçiliğin ikiz kardeşi demokrasidir'' dedik. Demokraside vatandaşın iradesiyle ortaya konulur. Onu için develet malına zarar vermek, iki ağaç sökülüyor diye İstanbul'u yakmak, iki ağaç sökülüyor diye İstanbul'u yakanlar 20-30 tane şehit verilirken neredeydi? Orada bir karakol basıldığı zaman 20-30 şehit verildiğinde zaman biz Üsküdar'da ''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'' diye haykırıyorken, burada yürüyüş yaparken neden bize katılmadılar? Neden yürüyüşün arkasında yer almadılar? Yoksa bizim oradaki 20 yaşında gencecik fidanlarımız 5 tane 10 tane ağaçtan daha değersiz miydi? Yani şimdi kendilerine sanatçı diyenler, dünde ermenilerden özür diliyoruz diye imza kampanyası yürütenlerin (Taksim platformu) başındaydı. Bizim onlarla hiç bir işimiz olmaz. Sayın genel başkanımız dedi. Bizim tavrımız belli... Biz hükümeti demokratik kurallar neticesinde muhalefet partisi olarak eleştiririz. Hatalı bulduğumuz noktaların daha da üzerine gideriz. Ama sandıkla gelen sandıkla gider. O açıdan Türkiye'nin bir Mısır olmasını düşünüyorlar. Kesinlikle biz buna karşı dururuz ve izin vermeyiz. Türkiye'de insanları birbirine karşı iç savaş noktasında bir harekete kesinlikle izin vermeyiz. PKK bu tür şeyleri sever. Türkiye Cumhuriyeti'nin düşmanları bu tür ortamları çok sever. Biz 5 buçuk milyon kareden, 753 bin kilometre kareye düştük, imparatorluk bakiyesi bir devletiz. 5 bin senelik de geleneğimiz var. Onun için Ülkücü Hareket olarak biz tarihten, acı hatıralarımızdan ders alan bir hareketiz. İşte onun için Osmanlı balkanlarda nasıl kaybetti? Nasıl yıkıldı? ve Anadolu'ya kadar nasıl sıkıştık? ki Anadolu'da kurmuş olduğumuz devlette inşallah İslamın son karakolu, sonsuza kadar devam edecek. Bu devletin muhafazası noktasında siyaseti bir tarafa bırakıp elimizden geleni yaparız.

Bizim toprak kaybetmeye tahammülümüz yok!
PKK'nın Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nden isteğinin hiçbir zaman bitmeyeceğini dile getiren Suiçmez, devletin örgüt tarafından istenilen her şeyi yerine getirdiğini fakat yapılan her istekten sonra yeni bir istek daha ortaya çıkıyor, ''bunların istekleri bitmez, bunların anladığı dil ne ise o. Ama bunlarla mücadele ederken oradaki insanlarımızı da bir kenara atmayacağız''. MHP Üsküdar ilçe teşkilatı olarak kendi yönetimini örnek gösteren Suiçmez, ''Malatyalı, Karslı, Urfalı, Elazığlı ve Ağrılı arkadaşlarımız var. Yani PKK farklı, o yörenin insanı farklı bizim için... Şuan Urfa'da 3 belediyemiz var. Bazı söylemler var 'MHP Anadolu'da yok' gibi buna kesinlikle katılmıyoruz. MHP Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde olamaz veya Devlet Bahçeli Sivas'tan öteye geçemez diyenlere Diyarbakır Mitingi ile cevap verdi. Onun için 753 bin kilometre kare hepsi bizim vatanımız, kesinlikle buradan bir çakıl taşını dahi vermeyiz, hatta bizim vermemekle beraber gönlümüz ve aklımız halen daha kaybettiğimiz yitirdiğimiz, topraklarda kalmış... Örneğin Kerkük, örneğin Batı Trakya, Manastır, Selanik Mustafa Kemal Atatürk'ün doğduğu yer, Silistre ki o 'Vatan Yahut Silistre' romanıyla Namık Kemal çok iyi hikayeleştirmiş. İşte bizim aklımız gönlümüz buralarda... Yani bizim toprak kaybetmeye tahammülümüz yok!'' dedi.

Ziyaret programı birlikte çektirilen hatıra fotoğraflarıyla son buldu.


Üsküdar 34 - Ziya Süzen, Özel Haber


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir