Faize Figen Ekşioğlu Okul Öncesi Eğitim Birimi açıldı

TOGEMDER İstanbul-Sultangazi'de açtığı anaokulu ile 2012-2014 yılında Hedef 500 olarak belirlediği anasınıfı sayısına gün geçtikçe yaklaşıyor.

Faize Figen Ekşioğlu Okul Öncesi Eğitim Birimi açıldı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde Üsküdar'da kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEMDER), İstanbul-Sultangazi'de açtığı anaokulu ile 2012-2014 yılında Hedef 500 olarak belirlediği anasınıfı sayısına gün geçtikçe yaklaşıyor.

İstanbul-Sultangazi'de Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEMDER)'in ''Anasınıfsız Okul Kalmasın'' Projesi ''Hedef 500'' Kampanyası kapsamında hayırsever CANTAŞ Soğutma A.Ş. Ekin ve Erim Ekşioğlu tarafından yaptırılan Faize Figen Ekşioğlu okul öncesi eğitim biriminin açılışı yapıldı. Açılış törenine İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Zeynep Damla Gürel,  Sultangazi Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu,  TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran ve Eşi Hasan Gülbaran ile hayırseverler Ekin ve Erim Ekşioğlu katıldı.

Sultangazi Hacı Mehmet Cıngıl İlköğretim okulunun konferans salonunda yapılan açılışta konuşan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu; ''Biz çok büyük bir aileyiz. Çok heyecanlı bir iş için burdayız. Vekilimizle, öğretmenimizle öğrencilerimizle güzel bir aileyiz. Ve ailemiz her gün büyüyor. Çocuklar çiçek gibidir, temiz saf? Yetiştirdiğimiz hayırlı evlatlar, ahiretimiz için iyi birer yatırımdır. Tekrar böyle hayırlı işlerde buluşmak üzere, hayırlı işler hiç bitmesin'' dedi.

TOGEM-DER Başkanı Saadet Gülbaran ise TOGEMDER olarak Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde 2005 yılından beri yaptıkları hizmetleri anlatırken, çocuklara eğitim hizmeti götürmenin mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz dedi. Gülbaran, hayırsever ailelere teşekkür etti.

Annesi Faize Figen Ekşioğlu adına konuşan Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün Başdanışmanı Zeynep Damla Gürel, eğitimin önemine değinirken öğretmen olan annesinin binlerce öğrenci yetiştirirken, bir taraftan da evde 3 çocukla hayat mücadelesi verdiğini ve 2 erkek kardeşinin annesine''anne gün gelirde imkanımız olursa adına okul yaptıracağız'' sözünü verdiklerini ve bugün de o sözü gerçekleştirmenin mutluğunu ailece yaşadıklarını söyledi. Gürel, okul için kendilerine yol gösteren TOGEMDER'e ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Üsküdar Belediye Başkanı Ali Rıza Şenbabaoğlu, son dönemler de eğitime yapılan yatırımların arttığını ve bu sayede iyi şeylerin olacağını, gelecekten ümitli olduğunu bahsetti ve böyle hayırlı işlerde önayak olan Emine Erdoğan hanımefendiye teşekkür etti.

Konuşmaların ardından İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu okul öncesi eğitim biriminin yapımında emeği geçenlere plaketlerini verdi. Faize Figen Ekşioğlu Okul Öncesi Eğitim Biriminin açılış kurdelesini kesen Vali Mutlu ve beraberindekiler sınıfları gezerek öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

FOTOĞRAF GALERİSİ İÇİN TIKLAYIN

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde Üsküdar'da kurulan Toplumsal Gelişim Merkezi Eğitim ve Sosyal Dayanışma Derneği (TOGEMDER)


Üsküdar 34


Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0Puan Ver 0

Türkiye

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir