Çengelköylüler Kulübe Sahip Çıktı

Çengelköyspor kulübü motivasyon gecesi 7 Aralık 2012 Cuma akşamı Çamlıca Sefa Restaurant'ta gerçekleştirildi.

Çengelköylüler Kulübe Sahip Çıktı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

Çengelköyspor kulübü motivasyon gecesi 7 Aralık 2012 Cuma akşamı Çamlıca Sefa Restaurant'ta gerçekleştirildi.

Geceye Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Belediye Başkanı Mustafa Kara, Kulübün eski başkanlarından ve Onursal Başkanı Ömer Seyfi Aktülün,  eski başkanlardan Yavuz Canikli, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu, iş adamı ve eski yöneticilerden Remzi Özkan, Milli Basketbol takımı kaptanı Nevriye Yılmaz, Ayedaş Genel Müdürü Mükremin Çepni, AK Parti Üsküdar ilçe başkan yardımcıları Esat Kalay ve Gürsel Aycibin, kulüp yöneticileri çengelköylüler ve çengelköyspor'a gönülverenler yoğun katılım gösterdi.

Programın sunuculuğunu ise ünlü sinema oyuncusu Orhan Aydın ve çengelköylülerin yakından tanıdığı Şenol Şen yaparken gecenin açılış konuşmasını kulüp başkanı İsmet Özay yaptı.

İlk hedef BAL ligi
Özay, geceye katılan tüm davetlilere teşekkür ederek Çengelköyspor'un başında olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Takımla ilgili genel bilgiler de veren Özay, bu yıl hedeflerinin grupta önce şampiyonluk ve ardından ise BAL (Bölgesel Amatör Lig) ligine çıkarak kulübü olması gereken yere getirmek olduğunu söyledi.

FOTOĞRAF GALERİSİ 1 İÇİN TIKLAYIN

Çengelköyspor Kulübü Çamlıca Sefa Restaurant'da motivasyon gecesi düzenledi. Geceye çok sayıda davetli katıldı. Kulübün onursal başkanı Ömer Seyfi Aktülün, Yavuz Canikli, Yusuf Şimşek ve Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara başta olmak üzere gecede kulübe destek sözü verildi.

Mustafa Kara : 'Yaptıklarımız Yapacaklarımızın Teminatıdır'
Gecede Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara yaptığı konuşmasına Çengelköylüleri selamlayarak başladı. Ardından kulüp başkanımız İsmet Özay'dan beklentilerin yüksel olduğunu söyledi. Çengelköylülüğü anlatan Kara, salondan stad istiyoruz tezahuratlarına karşışık vererek eski cumhurbaşkanlarımızda rahmetli Turgut Özal'ın bir sözü ile karşılık verdi, ''Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır'' diyerek Üsküdar Belediyesi olarak Çengelköyspora kazandırdığımız o güzel sahadan sonra inşallah el ele vererek kandilli rasathanesiyle anlaşarak inşallah stada çeviririz orayı dedi. Yogun tezahuratlar karşısında başkan Kara, ''Stat Hayırlı Olsun'' diyerek taraftarlara karşılık verdi. Çengelköyün demografik yapısına kısaca değinen Kara, birliğin, beraberliğin, kardeşliğin oluştuğu güvenli bir şehir çengelköyümüz. İlk defa başbakanımızdan duygum dediği, ''Boğazın Akıntısına Kapılmadım Sana Kapıldığım Kadar Ey Çengelköy'' diyerek konuşmasını tamamladı.

Kulübün eski başkanlarından onursal başkanı Ömer Seyfi Aktülün de gecede bir konuşma yaptı. Aktülün, geceye katılanları selamladı ve hoşgeldiniz dedi. Önceki senelerde kulüpte başkan ve yöneticileri rahmetle anıyorum, kulübümüzün şuan kullandığı sahanın yapılmasında büyük emeği olan eski belediye başkanımız rahmetli Mehmet Çakır başkanımızı rahmetle ve minnetle anıyorum. 2004 yılında yönetici arkadaşlarmızla birlikte temellerini attığımız tesisleşme ve alt yapı çalışmalarının gelmiş olduğu noktadan çok memmunum, değerli yönetim kurulumuza başarılar diliyorum. Aranızda olmaktan memnuniyetimi dile getirmek istiyorum ve boğazımızın incisi çengelköyümüzün tüm insanlarına saygılarımı sunuyorum diyerek konuşmasını tamamladı.

FOTOĞRAF GALERİSİ 2 İÇİN TIKLAYIN

Çengelköyspor Kulübü Çamlıca Sefa Restaurant'da motivasyon gecesi düzenledi. Geceye çok sayıda davetli katıldı. Kulübün onursal başkanı Ömer Seyfi Aktülün, Yavuz Canikli, Yusuf Şimşek ve Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara başta olmak üzere gecede kulübe destek sözü verildi.

Köyün iş adamları kulübe sahip çıktı
Yapılan konuşmaların ardından kulübün ihtiyacı olan servis aracı için kulübe yardım kampanyası düzenlendi. Yardım kampanyasına Onursal başkanı Ömer Seyfi Aktülün 10 bin lira destek olurken, iş adamı Yusuf Şimşek 15 bin lira, eski başkan Yavuz Canikli 10 bin lira, Çengelköy esnaflarından Adil Poyraz 2 bin lira ve yine en büyük katkı Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'dan geldi. Başkan Kara, gecenin sunucusu değerli Şenol Şen abimiz gayet güzel bu işi götürüyor. Bende diyorum ki tüm masaları dolaş gel abi üstünde ne eksik kalırsa gerisini de biz halleriz diyoruz dedi.

GECENİN TÜM VİDEOLARI TIKLA İZLE
Çengelköyspor Kulübü Başkanı İsmet ÖzayÜsküdar Belediye Başkanı Mustafa KaraÇengelköyspor Kulübü Onursal Başkanı Ömer Seyfi Aktülün
İsmet ÖzayMustafa KaraÖmer Seyfi Aktülün
Üsküdar Kaymakamı Mustafa GülerÇengelköyspor Kulübü NostaljiÇengelköyspor Kulübü Yardım Kampanyası
Mustafa GülerNostaljiYardım Kampanyası

Servis aracı yardım programının ardından plaket töreni yapıldı. Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler'e kulüp başkanı İsmet Özay, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'ya AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, Onursal başkan Ömer Seyfi Aktülün'e AK Parti ilçe başkan yardımcısı Esat Kalay, eski başkan Yavuz Canikli'ye eski başkan Çengelköy Muhtarı Can Cumurcu, eski başkanlardan Mehmet Cevahir Türk başkan şehir dışında olduğu için kardeşi Murat Türk'e kulüp yöneticisi Serhat Doğan, basketbol milli takım kaptanı Nevriye Yılmaz'a kulüp yöneticisi Ferdal Çakır, Ayedaş Genel Müdürü Mükremin Çepni'ye kulüp yöneticisi İrfan Güner plaket verdi.

Geceye Kastamonu Cide Soğuksu Derneği Başkanı Hayri Konuk ve İstanbul Bölge Milletvekili Metin Külünk de birer mesaj gönderdi.

Gecenin eğlence bölümünde ise davetliler canlı müzik eşliğinde sanatçıların seslendirdiği müzikle birlikte eğlenerek geceden mutlu bir şekilde ayrıldılar.


Üsküdar 34


Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Spor

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir