AKP Üsküdar Kongresi

AK PARTİ Üsküdar İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi Burhan Felek Kapalı Spor Salonunda yapıldı.

AKP Üsküdar Kongresi
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et

AK PARTİ Üsküdar İlçe Başkanlığı 3. Olağan Kongresi Burhan Felek Kapali Spor Salonu’nda halkın yoğun katılımıyla yapıldı. Kongreye Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen ve çok sayıda milletvekili katıldı.

Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen, Spordan Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Murat Başesgioğlu, İstanbul Milletvekilleri, İl Başkanı Aziz Babuşçu, İl Başkan Yardımcısı Ebubekir Taşyürek ve Fengül Karakaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar Belediye Başkanı Mehmet Çakır gibi pek çok isim katıldı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, ulaşıma ciddi yatırımlar yaptıklarını ve hiçbir zaman ağustos böceği olmadıklarını söyledi. Eski hükümetlere atıfta bulunan Topbaş, “Zamanında bunlar düşünülseydi bugün belki sosyal projelere ağırlık verecektik.” dedi. İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, “AK Parti 22 Temmuz’da Türk demokrasi tarihi açısından ender görülecek bir başarıyı ortaya koymuştur. Yerel seçimlere giderken, tezgâhların, karanlık oda hesaplarının bitmeyeceğini bilerek hazırlığımızı, donanımımızı buna göre şekillendireceğiz” diye konuştu. Babuşcu, yolsuzluklarla ilgili olarak, “Çamur at izi kalsın mantığıyla bir yolsuzluk suçlamasının tezgâhlandığını görüyoruz.” ifadesini kullandı. Babuşcu, mahalle baskısı, kapatma davası gibi süreçler geçiren AK Parti’nin bu karanlık hesapları unutmayacağını söyleyerek, AK Parti’nin Cumhuriyet tarihinin sağlıktan ekonomiye eğitimden siyasete kadar pek çok alanda istikrarlı bir şekilde yoluna devam ettiğinin altını çizdi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Edibe Sözen ile kongre öncesinde yaptığımız kısa görüşmemizde, “Biz kongrelere şölen olarak bakarız. Teşkilatlarda yerel paylaşım siyasetin en merkezinde olan birimleri olarak gözlemliyoruz. Hepimiz teşkilatlarımızın yapılanmasına işleyişine teşkilatlardaki düzene hassas ve duyarlıyız.” dedi. Sözen ayrıca Üsküdar gazetesini takip ettiğini ve yerel gazeteciliğin önemli olduğunu vurguladı.

Konuşmasına Üsküdarlı olduğunu söyleyerek başlayan Edibe Sözen “AK Parti hareketi aynı zamanda bir Üsküdar hareketidir. Ak Parti’nin merkezi Üsküdar’dır. Biz bu ilçenin okullarında yetiştik. Bu ilçeden etkilendik ve siyasetimize aktardık. Üsküdar’in siyasetteki adı hoşgörüdür, dayanışmadır, hizmettir ve AK Partidir” şeklinde konuştu.

Seçimlerden sonra İlçe Başkan Adayı olan Zekeriya Erdim yeni dönemde de tekrar göreve getirildi. İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ise şöyle: Mustafa Bayrak, Sinan Aktaş, Mustafa Karadeniz, Adem Kaan Pehlivan, Hatice Demiröz, Muharrem Yıldız, Erdoğan Kılıç, Süleyman Gedikoğlu, Fatih Kablan, Songül Topal, Yusuf Ziya Tufan, Cemal Gürsel Aycibin, Cebrail Çetinkaya, Abdurrahman Tarık Febik, Sedat Ayyıldız, Hüsnişan Baylan, Esat Kalay, Saadet Gül, Muzaffer Ayanoğlu, Abdülhamit Doğan, Abdullah Ercan, Ahmet Taylan, Hülya Alper, Fatma Diner, Şükrü Yavuz, Musa Gümüş, Arife Tuba Başkurt, Nilgün Kürüm.

Haber: Gaye Sülün
Kaynak: Üsküdar Gazetesi

Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3Puan Ver 3

Politika

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir