AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı'nın 4. Olağan Kongresi 11 Şubat 2012 Cumartesi Saat 15'de Burhan Felek Voleybol Salonu'nda gerçekleştirilecek. Yaklaşan kongre öncesi AK Parti Üsküdar İlçe Başkanlığı Üsküdar yerel basını ile bir araya geldi. Kongre sürecini değerlendiren ilçe başkanı Sinan Aktaş aday olacağını açıkladı.
Katibim Restaurant'a düzenlenen toplantıda ilçe başkanı Sinan Aktaş'ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. Tanıtım Medya Birim başkanı Ömer Hayal toplantının açılış konuşmasını yaparak sözü Sinan Aktaş'a verdi.
Kongre süreci ve parti tüzüğü hakkında basın mensuplarına bilgi veren Aktaş, bir yıldır sürdürdüğü başkanlık görevi süresince yaptıkları çalışmaları anlattı, teşkilatın teveccühü ile yeniden aday olacağını, şuan itibariyle kongrede başka aday çıkmasını beklemediklerini açıkladı.
Sinan Aktaş konuşmasında genel, yerel ve Referandum'dan başarı ile birinci parti çıktıklarını, 80 bin üye ile İstanbul'da ve Türkiye genelinde en fazla üyeye sahip olan 2.ilçe olduklarını, 7800 seyirci kapasiteli salonda en büyük ilçe kongresini gerçekleştireceklerini, Başbakan Erdoğan'ı kongreye davet ettikerini sözlerine ekledi.
İlçe Başkanı Sinan Aktaş'ın konuşmasının bir kısmı;
VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Toplantı sonunda yerel basın mensupları Sinan Aktaş'a sorular yöneltti. Üsküdar yerel basın mensupları özellikle sağlık, deprem, yeşil alanlar, spor sahaları ve kongre süreci konusunda Aktaş'a sorular sordu. Aktaş, kendisine yöneltilen soruları içtenlikle yanıtlayarak bu alanlarda oluşacak herhangi bir sorunda hükümetin ve partilerinin hedef alındığını bu nedenle halkımızı ilgilendiren her alanda sorunları çözmek için tüm gücleriyle çalıştıklarını, yapılan hizmetlerin takipçisi olduklarını belirterek Üsküdarlı vatandaşlarımızı her konuda mağdur etmemeye çalışıyoruz dedi.
FOTO GALERİ İÇİN TIKLAYIN

Üsküdar 34
Bu haber 816 defa okunmuştur.