Başbakan Erdoğan oyunu kullandı

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan oyunu Üsküdar'da kullandı.

Başbakan Erdoğan oyunu kullandı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar Altunizade'deki konutunda geceyi geçiren Başbakan Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine, kızı Sümeyye, annesi Tenzile, oğlu Necmettin Bilal ve gelini Reyhan'la birlikte saat 11.50 sıralarında Burhaniye İlköğretim Okulu'nda geldi. Vatandaşların ilgisi ve ''Türkiye seninle gurur duyuyor'' tezahüratlarıyla okula gelen Erdoğan'a Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara'da eşlik etti.

Erdoğan, okulun birinci katındaki 2-C sınıfında 2182 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile kızı Sümeyye Erdoğan da aynı sandıkta oy verdi.

Başbakan Erdoğan'ın oyunu kullandığı 2182 numaralı sandık, toplam 293 seçmeni kapsıyor.

Meydanlarda biz konuştuk, şimdi de milletimiz konuşuyor Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, seçim değerlendirmesini oyunu kullandığı sandık başında yaptı. Seçimin saygı duyulması gereken bir karar olacağını dile getiren Erdoğan, ''Milletimiz bugün milli iradesini ortaya koymak suretiyle önümüzdeki 4 yıl bu ülkeyi kimin yöneteceği karını vermiş olacak.'' dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ailesiyle birlikte oy kullanmak için Üsküdar'daki Burhaniye İlköğretim Okulu'na geldi. Okula eşi Emine Erdoğan ve kızı Sümeyye Erdoğan ile birlikte giriş yapan Erdoğan, kucağında bebeğiyle bekleyen bir vatandaşla sohbet etti, bebeği sevdi. Oy kullanacakları sınıfa geçen Erdoğan çifti, sandık görevlileriyle tokalaştı. Görevlilere kimliğini veren Başbakan Erdoğan oy pusulasını ve mührü alarak kabine girdi. Kabinden çıkan Erdoğan, elindeki zarfla bir süre basın mensuplarına poz verdi. Erdoğan zarfı 2182 numaralı sandığa atarak oyunu kullandı.

Oy verme işlemi sonrası sandık başında basın mensuplarına bir değerlendirme yapan Başbakan Erdoğan, yapılan oylamanın ülkeye hayırlı olması dileğinde bulundu. Güzel bir seçim kampanyasını, yorucu ama çok coşkulu seçim kampanyasını dün akşam itibariyle bitirdiklerini dile getiren Erdoğan, ''Meydanlarda biz konuştuk, şimdi de milletimiz konuşuyor. Milletimiz bugün milli iradesini ortaya koymak suretiyle önümüzdeki 4 yıl bu ülkeyi kimin yöneteceği karını vermiş olacak. Bu bizler için en onurlu, saygı duyulması gereken bir karar olacak. Şuana kadar aldığım haberler itibariyle gayet güzel şekilde oylama devam ediyor. Bu yapılan oylamanın ülkemiz milletimiz için hayırlara vesile olmasını, barışa temel hak ve özgürlüklerin çok daha güçlenmesine vesile olmasını diliyorum. Bugün sandıklarda görev yapan tüm arkadaşlara başarılar diliyorum.'' diye konuştu.

Okuldan ayrılmaları esnasında vatandaşlar, Erdoğan ailesine yoğun ilgi gösterdi. Başbakan Erdoğan, vatandaşlarla tokalaşarak okuldan ayrıldı.


Zaman



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2011

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir