Başbakan Finali Üsküdar'da yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, son seçim mitingini Üsküdar Çengelköy'de yaptı. Erdoğan buradaki konuşmasında BDP ve CHP'yi eleştirdi.

Başbakan Finali Üsküdar'da yaptı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 12 Haziran 2011 Milletvekili Genel Seçimleri öncesi son mitingini Üsküdar'da yaptı. Çengelköy'deki toprak sahada binlerce Üsküdarlıya hitap eden Erdoğan, finali komşularıyla yaptı.

Başbakan Erdoğan'ı Çengelköy'de, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, AK Parti İl Başkanı Aziz Babuşcu, İl Yönetim Kurulu Üyesi olan Çengelköylü Ömer Seyfi Aktülün, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş, SKM Başkanı Adem Kaan Pehlivan'ın da hazır bulunduğu kalabalık partili gurubu karşıladı.

Başbakan Erdoğan Çengelköy'deki konuşmasına ''Sevgili Komşularım'' diye başladı. AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş tarafından üzerinde ''Boğazın akıntısına kapılmadık, Sana kapıldığımız kadar'' yazan Çengelköyspor atkısı boynuna takılan Başbakan Erdoğan, miting boyunca atkısını boynundan çıkartmadı.


Kendisinin de Üsküdar'da oturduğunu hatırlatan Erdoğan, Üsküdar'dan yarın ki seçimde farklı bir sonuç beklediğini ifade etti. Yola çıkarken dört teme taş üzerinde Türkiye'yi yükselteceğiz dedik. Sağlık, Eğitim, adalet, emniyet. Türkiye'yi bu dört unsur üzerinde yükselttik. Bilişim teknoloji sınıflarını kurduk. 1 milyona yakın bilgisayar gönderdik okullara.


Sadece Bahçeli'den 3 kez randevu talebinde bulundum. Ancak reddedildi. Çünkü bunlarda siyasi nezaket yok. Kılıçdaroğlu ve Bahçeli sanal başkanlar. Ekranlarda göründükleri gibi değiller. Eğer sen batıda Türk bayrağını mitingde kullanıp Hakkari'de kullanamıyorsan bu hesap siyasetidir. Kürtçe ezan okutan BDP'nin CHP'yle zihniyeti aynı. CHP'yle BDP buluştular. gelin sandık başında bunlara ders verelim. CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu imamhatipler ve başörtüsü konusunda eleştiren Erdoğan, ''MHP ile biz bu işi çözmeye çalıştık. Neden engel oldunuz?'' diye sordu. Başbakan Erdoğan mitingin sonunda vatandaşları selamlayarak alandan ayrıldı.


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2011

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir