Haydi Bir Daha...

Başbakanın bölgemizden aday olması, oylarımızla seçilecek olması bizleri gururlandırıyor. Üsküdar'da üye sayımız 80 bine ulaştı, 6 kez seçim kazandık, beklentimiz yüzde 55. İstikrar ve Güçlü Türkiye için Haydi Bir Daha Üsküdar, Haydi bir daha Türkiye.

Haydi Bir Daha...
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar hazır, hedef 2023...
AK Parti Üsküdar SKM Başkanı Adem Kaan Pehlivan 12 Haziran milletvekili genel seçimleri öncesi Üsküdar Postası Gazetesine önemli açıklamalarda bulundu.

Seçim dönemi çalışmalarını iki önemli başlıkta topladıklarını anlatan Pehlivan, Birinci çalışmanın yapılanları ve yapılacak olanları anlatma, İkinci çalışmanın ise Başbakanın ''Seçim sandıkta kazanılır'' sözünden yola çıkarak seçim günü için yapılan çalışmalar olduğunu söyledi.

Seçim öncesi çalışmalarda Milletvekili adaylarıyla birlikte sahada olduklarını ev, esnaf ve dernek ziyaretleriyle sürekli halkın arasında dolaştıklarını anlatan Adem Kaan Pehlivan, engelli kadın ve çocuklar başta olmak üzere herkese yönelik programlar düzenlediklerini, her mahalleye giderek sorunu çözecek olan vekilleri vatandaşla buluşturduklarını, sorunlardan haberdar olmalarını sağladıklarını anlattı.

Seçimlerin artık popülist yaklaşımlarla kazanılamayacağını belirten Pehlivan; ''Bir liraya mazot, 2 tane anahtar, üniversiteye sınavsız giriş gibi uçuk vaadlerde bulunanların durumunu gördük. Seçmene 600 lira vaad etmek iyilik değil, kötülüktür. İnsanları hazırcılık yerine çalışmaya teşvik etmeliyiz. Ak Parti iktidarı'nda Sosyal Yardım zaten yapılıyor. Üsküdar Belediyesi bu alanda ödül aldı'' dedi. Vatandaşın istismara, yalan ve popülist yaklaşımlara prim vermemesini isteyen SKM Başkanı Pehlivan; ''2-B'yi iptal ettirenler bugün 2-B vaad ediyorlar. Biz bunlarıda vatandaşa anlatıyoruz. Başbakanın bölgemizden aday olması, oylarımızla seçilecek olması bizleri gururlandırıyor. Üsküdar'daki üye sayımız 80 bine ulaştı. Toplam seçmen sayısının 392 bin olduğu ilçemizde %20 ye denk ediyor. Üsküdar SKM' nin, Üsküdar'da beklentisi yüzde 55. Hedefe emin adımlarla ilerliyoruz.'' dedi.

Sahada yapılan çalışmaların sandık günü yapılan çalışmalar ile bir bütün olduğunu belirten Pehlivan, sandık başkanlarının eğitimine büyük önem verdiklerini, seçim günü organizasyonu tamamladıklarını söyledi. ''Her oy yurtdışından geliyormuş gibi düşünüyoruz. Sandık görevlilerimizi bu şekilde eğitiyoruz. Sandık başkanlarını kendilerine emanet edilen oylara nasıl sahip çıkacakları konusunda 2 kez eğitime tabi tuttuk. 4 Haziranda ise devlet Bakanı Egemen Bağış'ın katılımıyla sandık görevlilerimizi yönelik bir program düzenledik. Meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, avukatlarımız, sandık görevlilerimiz, mahalle, bölge, okul ve kat sorumlularımız mazbataları alana kadar sandık başından ayrılmayacaklar. Son secim klibimiz haydi bir daha halk tarafından çok beğenildi. Bu sarkı aynı zamanda seçım öncesi son sloganımız olacak. ''Üsküdar hazır, hedef 2023... Haydi bir daha'' diyerek sözlerini tamamladı.


Üsküdar Postası



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Seçim 2011

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini
Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir