Çocuk Kitapları Fuarı başlıyor

23 Nisan Ulusal Egemenlik Haftası ve Çocuk Bayramı etkinlikleri dâhilinde Üsküdar Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği halinde Bağlarbaşı Kültür Merkezi Bahçesi'nde Üsküdar Çocuk Kitapları Fuarı düzenliyor.

Çocuk Kitapları Fuarı başlıyor
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
23 Nisan Ulusal Egemenlik Haftası ve Çocuk Bayramı etkinlikleri dâhilinde Üsküdar Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği halinde Bağlarbaşı Kültür Merkezi Bahçesi'nde Üsküdar Çocuk Kitapları Fuarı düzenliyor. Bağlarbaşı Kültür Merkezi bahçesinde 27 adet yayınevinin katılımıyla gerçekleştirilecek çocuk kitapları fuarı, çocuklar olduğu kadar büyüklerin de ilgisini üzerinde toplayacak.

Binlerce Çocuk Kitabı, Çocuk Kitapları Fuarı'nda Kitap Meraklılarını Bekliyor
Çocukların bilgi dağarcığını zenginleştirecek, dünyayı ve çevresini estetik biçimde algılamasını sağlayacak, eğitsel olduğu kadar eğlenceli kitaplara da indirimli fiyatlarla ulaşılmasını sağlayacak fuarda Türkiye'nin önde gelen 27 yayınevinin kitapları çocuklarla buluşacak. Üsküdar Belediyesi'nin, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında düzenleyeceği fuarda zaman zaman saygın çocuk kitapları yazarları ağırlanırken, imza günleri ve sohbetler düzenlenecek. Katılımcıların keyifli anlar yaşayacağı Çocuk Kitapları Fuarı, bu senenin en özgün ve en yararlı çocuk kitaplarını fuara gelecek kitap meraklılarıyla buluşturacak. Fuara katılan her çocuğa Üsküdar Belediyesi tarafından bir kitap armağan edilecek.

23 Nisan Ulusal Egemenlik Haftası ve Çocuk Bayramı etkinlikleri dâhilinde Üsküdar Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile işbirliği halinde Bağlarbaşı Kültür Merkezi Bahçesi'nde Üsküdar Çocuk Kitapları Fuarı düzenliyor.

Etkinlikler dâhilinde fuara katılan kitapevlerinin hibe edecekleri 30 bin adet kitap, Üsküdar Belediyesi'ne teslim edildikten sonra ilçe geneli ile doğu illerindeki okullara gönderilecek. Bağlarbaşı Kültür Merkezi bahçesindeki etkinlikler esnasında 10 bin adet kumbara basımı ve Üsküdar, Beykoz, Ümraniye, Çekmeköy, Sancaktepe, Sultanbeyli ilçelerindeki okullara dağıtımı yapılacak. Kumbaralarda toplanan paralarla çocuk fuarından kitap ihtiyacı duyulan okullara yönelik alışveriş yapılacak.

Etkinlik alanında ayrıca çocukların ve ziyaretçilerin hatıra fotoğrafları çektirebilecekleri arka planı 23 Nisan için özel olarak tasarlanmış platform yer alırken Binbir Gece Masalları da anlatılacak.

Kitap Fuarı, 7 gün süreyle saat 10:00 ile 18:00 arasında açık olacak.

Tarih: 18-24 Nisan 2011
Açılış Tarihi: 18 Nisan 2011, Saat:11:00
Yer: Bağlarbaşı Kültür Merkezi


Üsküdar 34



Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5Puan Ver 5

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.03 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir