Şubat ayı Kültür Etkinlikleri programı

Üsküdar Belediyesi Şubat ayı ''Kültür Etkinlikleri Programı'' belli oldu...

Şubat ayı Kültür Etkinlikleri programı
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Google News'de Takip Et
Üsküdar Belediyesi, Şubat ayı ''Kültür Etkinlikleri Programı'' belli oldu
Her yıl kültürel etkinlikler konusunda bir önceki yıla oranla daha kaliteli programlar gerçekleştiren Üsküdar Belediyesi, Şubat ayı programlarının planlamasını tamamladı. Altunizade Kültür Merkezi, Bağlarbaşı Kültür Merkezi, Burhaniye Münevver Ayaşlı Kültür Merkezi, 75. Yıl Ünalan Kültür Merkezi, Yavuztürk Niyazi Sayın Kültür Merkezi ve Çengelköy Ahmet Yüksel Özemre Kültür Merkezleri'nde gerçekleşecek Şubat ayı kültürel etkinlikleri belli oldu.

Üsküdar Belediyesi, Şubat ayı ''Kültür Etkinlikleri Programı'' belli oldu

Şubat ayı süresince özellikle son dönemlerde sıkça konuşulan ''Osmanlı Saray Teşkilatı ve Harem'' konusunda Yavuz Bahadıroğlu tarafından verilecek seminer, ünlü gazeteci ve Star Gazetesi Köşe Yazarı Mehmet Altan tarafından gerçekleştirilecek olan ''Medya ve Demokrasi'' konulu söyleşi başta olmak üzere çocuklara yönelik sinema ve tiyatrolar ile kültürel programlara ilgi duyan tüm kesimler tarafından merakla beklenen programlar, Şubat ayı süresince ilçe genelindeki kültür merkezlerinde ücretsiz olarak meraklılarını bekleyecek.

Üsküdar Belediyesi Şubat ayı Kültürel Faaliyetler Programı için tıklayınız.


Üsküdar 34



Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4Puan Ver 4

Kültür/Sanat

En Çok Okunan Haberler

+4
°
C
+
-1°
Uskudar
Pazartesi, 14
Salı
+ +
Çarşamba
+ +
Perşembe
+ +
Cuma
+ +
Cumartesi
+
Pazar
+ +
7 Günlük Hava Tahmini

EN ÇOK OKUNANLAR

Üsküdar Nöbetçi Eczaneler Günlük Burç Yorumları
Üsküdar Haritası

GAZETELER

Hürriyet Dünya
Milat Sözcü
Yeni Şafak Türkiye
Takip Et :
Üsküdar 34 Feedburner
www.uskudar34.com © 2007-2022 Tüm Hakları Saklıdır. Sitedeki içerikler kaynak gösterilmeden kullanılamaz.
Destek ve Bilgi : [email protected]
Bu sayfa 0.05 saniyede yüklendi.

www.uskudar34.com web sitesinde yer alan tüm sayısal ve sözel içerik sadece bilgilendirme amaçlıdır. Köşe yazılarında yer alan içerik yazarların kendi görüşleri veya alıntı(kaynak gösterilerek) olup; ilgili konu hakkında uskudar34.com'un genel görüşünü yansıtmaz.

Web sayfalarımızda yer alan bilgiler ve doğrulukları tarafımızca garanti edilmemekte olup, bu bilgiler belli bir getirinin sağlanmasına yönelik olarak verilmemektedir. Bu nedenle bu sayfalarda yer alan bilgilerdeki hatalardan, eksikliklerden ya da bu bilgilere dayanılarak yapılan işlemlerden doğacak her türlü maddi/manevi zararlardan ve her ne şekilde olursa olsun üçüncü kişilerin uğrayabileceği her türlü zararlardan dolayı uskudar34.com sorumlu tutulamaz.

sanalbasin.com üyesidir